بازديد نمايندگان سازمان اتكا از پارك علم و فناورى دانشگاه شهيد بهشتى

​​​​​​​

در راستاى آشنايى با توانمندي‌ها و ظرفيت‌ها و تعمیق تعامل با پارك علم و فناورى دانشگاه شهيد بهشتى، دكتر دلاورى، رئيس مركز تحقيق و نوآورى سازمان اتكا و جمعى از مديران و كارشناسان اين سازمان؛ سه شنبه ٢٥ خردادماه  مهمان پارك بودند.

سازمان اتكا يكى از اصلى‌ترين هلدينگ‌هاى كشور  در حوزه زنجيره توليد تا مصرف است كه در شاخه هاى فروشگاهى، كشاورزى و دامپرورى، صنايع غذايى و تجارت  فعاليت‌هاى متنوع و گسترده‌اى دارد.

در ابتداى اين ديدار دكتر پرند رئيس پارك علم و فناورى دانشگاه شهيد بهشتى و دكتر مسعودى مدير امور نوآورى و فناورى پارك با معرفى اجمالى واحدهاى مستقر در پارك، درخصوص نحوه همكارى و  ارتباط با مراكز نوآورى و واحدهاى مستقر توضيحاتى ارائه دادند.

در ادامه و براساس نيازهاى تخصصى و موضوعات مدنظر، نمايندگان سازمان اتكا از پژوهشكده گياهان داروئى، پژوهشكده GIS، هاب، صندوق پژوهش بهشتى، رسانا تى‌وى، فوده و تكفام‌سازان بازديد كردند.